Nye tider, nye fund, nye farver

Så blev her lige lidt stille et par dage. Et eksamensprojekt stjæler en god del af min tid. Den tid der er tilbage bliver brugt på at rydde ud og op i alt mit skrammel. En masse er givet videre. Selv min Ben and Jerry lampeskærm. Nu hænger den hos en som med garanti er rigtig glad for den :-) Rart at ting som ikke fejler noget kan gøre gavn hos andre frem for at ryge ud!

Men når der kommer en del ud, kan der også komme lidt ind. Haha, fin undskyldning ikke? Fandt den fineste lille bitte dåse på Dba.dk forleden. Sælger tilbød endda at betale porto. Så jeg endte vist med kun at betale 13 - 14 kroner for den. Et sandt fund. Har luret lidt på en identisk dåse henne hos Jeannett.

Efterhånden som det kommer tættere på, at jeg skal have fundet mig mit eget lille sted at bo, føler jeg pludselig et behov for, at en masse af mine ting skal se anderledes ud. Så ting og sager som før har haft tapet i mørke farver, har fået eller skal have "nyt lyst liv" i pastelfarver. Blandt andet har kommoden ovenfor fået en omgang.

Det næste projekt må være mine store sættekasser, som jeg gerne vil have opdateret.Kommentarer

Tilføj en kommentar