Projekt sættekasse

Jeg pønser på at gå i gang med kalorius her. Glæder mig til at få skiftet lidt ud i tapetet. Desværre kender jeg mig selv godt nok til at vide, at projektet kommer til at tage lidt tid. Og da jeg får en speciel gæst på besøg lige om snart, må det hellere vente til bagefter, så det hele ikke kommer til at flyde ud over alle vandrette flader.

Kommentarer

 1. Hold op der er meget nips...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep! Dog er alt nips også klemt sammen i den. Når jeg engang flytter, er det planen, at mine 4 store sættekasser skal hænge over hinanden i højden. Så bliver tingene spredt ud, og der kommer lidt mere luft :-)

   Slet
 2. Svar
  1. Helt bestemt. Både da den blev malet og tapetseret samt når den skal støves af :-)

   Slet
 3. Jeg glæder mig til at se hvad du finder på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der går nok lidt, inden jeg kaster mig ud i det. Men fikses, det skal den :-)

   Slet

Send en kommentar