Så så man lige mig...

... i morges sprinte fra toget og hen til bussens bagende, hvorefter den kørte... Derfor så man mig kort efter gå i skole. Senere så man mig få en mindre flodbølge af vandpyt-vand lige i hovedet - i den forbindelse tak til dig billist, som i hvert fald kørte over de 50 tilladte kilometer i timen i byzonen.

Dagen toppede, da jeg kom igennem til P3 og var tæt på og lige ved at få lov at deltage i konkurrencen om 2 x 9 gange gratis adgang til Nephews efterårskoncerter. Min "sidekammerat" i toget saluterede min næsten-gevinst med en stor ildelugtende prut - jeg tror ikke selv hun bemærkede den. Men det gjorde resten af kupéen!

Hvor er det tragisk, at alle sådanne små uheldige episoder skal samle sig på en dag. Mit bud er, at de var meget mere overkommelige, hvis de blev spredt lidt ud over flere dage. Eller måske er man mere nærtagende, når først 1 eller 2 ting er gået galt!?

Jeg trøster mig med en ny fin lyserød split-hyacint og tanken om, at der forhåbentlig ingen ulykker kan ske foran en computerskærm **krydse fingre**

Kommentarer

 1. Sikke en dag.. Jeg er sikker på dig venter dig noget godt i morgen!!

  SvarSlet
 2. Absolut en dag med plads til forbedringer.... Håber lørdag bliver bedre.... Her er vel ingen bus eller tog du skal nå.....

  SvarSlet
 3. Stakkels dig, men nu kommer en "gammelkone" bemærkning :-( tænk på alt det der trods alt gik godt i dag.......
  Og i morgen. Alt godt og Knus

  KH ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig det man skal :-) Derfor nyder jeg min hyacint og glæder mig over, at jeg nåede at få lavet en del også. Og hunden min nød bestemt også den våde luftetur.

   Slet
 4. Hej :)
  Jeg vil bare lige smide dette link https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151324997626610&set=oa.494253320636229&type=1&theater med nogle Erik Kold bøtter til salg.
  Har absolut ikke nogen forstand på priser, men tænkte på din blog da jeg så dem. (Jeg er ikke sælger)

  SvarSlet

Send en kommentar