Skuffe ud, skuffe i.... Skuffe ud, skuffe i...

Skuffe ud... Skuffe i... Og så lige en gang mere :-) Jeg har lige været på et hurtigt visit nede i vores kælder. Her står mit istandsatte københavnerskab og venter på, at det kan flytte med mig når jeg forhåbentlig snart for mit eget lille sted. Jeg måtte lige forbi og åbne et par skuffer, bare for at blive bekræftet i, at det var lige som jeg huskede det.

Formålet i kælderen vedkom egentlig min kuglelampe. Jeg købte for snart længe længe siden en fin standerlampe med en enkelt kugle på. Hele min 25 kroner måtte jeg slippe for lampen, som jeg egentlig ikke manglede men bare godt kunne lide.

Med den rette pærer har det senere vist sig, at den giver tilnærmelsesvis det perfekte læselys, hvorfor jeg knuselsker lampen og vil have den med mig, når jeg flytter. Imidlertid var jeg ret træt af den, undskyld, lortebrune udvendige farve. For at være garanteret et fint resultat besluttede jeg derfor forleden at betale prisen og indlevere kuglen til en omgang hvid blank autolak.

Resultatet er lige i skabet - bogstavelig talt. I weekenden skal kuglen monteres på sit stativ igen, hvorefter den er både funktionel og køn. Ud med lortebrun, ind med hvid!

Kommentarer