Små fund fra en dejlig weekend

Jeg har fået skrabet en del småting til mig hen over denne weekend. Endnu en patentflaske som nu er renset og har fået ny gummipakning. En hel liter kan den rumme - og det er en tysker, tihi!

Flasken kom med hjem fra byens ene genbrugsbutik efter en tur forbi Paradis is, som delte gratis is ud. Hele to lækre kugler. Varianten med Ferrero Rocher kan virkelig anbefales! :-) Efterhånden har samtlige af byens isbare delt gratis is ud. Så nu er det gennemtestet, hvilke varianter der er bedst hvor.

På dagens solbeskinnede loppemarked som jeg nok havde lidt for høje forventninger til, fik jeg kun fundet en enlig gul fletbøjle. Til gengæld fik jeg af en sød sælger foræret to platteophæng - sådanne skulle så sandelig ikke koste penge. Fantastisk positivt. Så nu har jeg efterhånden et udgangspunkt for min drøm om en tallerkenvæg.

Kommentarer

  1. Hvor kan man få nye gummipakninger? vil blive glad hvis du har en adresse hvor man kan købe sådanne ;-) KH bedstemorkaren

    SvarSlet
    Svar
    1. Nye gummipakninger kan købes for 5 kroner stykket i 'Din Isenkræmmer' butikkerne landet over. Lige her kan man se, hvor ens nærmeste butik er: http://www.dinisenkraemmer.dk/component/butikker/

      Slet

Send en kommentar