Blå mandag

Så fik jeg foræret det tidligere nævnte hemmelige element fra min møntpungsvejledning væk. Min kusine har fået den i konfirmationsgave, og jeg har ikke været helt sikker på, at hun ikke kiggede med herinde. Så undskyld ventetiden, men det ville være lidt småærgerligt hvis gaven blev afsløret.

Så når min kusine holder blå mandag i morgen, kan jeg få smidt min vejledning op på bloggen :-)

Kommentarer

 1. Ej hvor ser den mega fin ud - lække farver du har lavet den i - glæder mig vildt til at se din vejledning - om jeg overhovedet kan finde ud af at få syet stoffet - så det kommer til at ligne- tak for at du altid dele med vi andre som sidder bag vores bette skærme og følger dig - tak for en dejlig blog mvh. Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Ulla. Tusinde tak for din søde kommentar :-)

   Stof-delen er nemmere end den ser ud. Det eneste projektet for alvor kræver er tid og tålmodighed.

   Slet
 2. hvor er det bare en lækker gave :)
  Har du et link til hvordan man laver sommerfuglen?
  KH Micha

  SvarSlet
 3. Så flot, og dejligt med en unika gave.

  SvarSlet
  Svar
  1. Modtageren blev heldigvis også rigtig glad :-) Så er det altid tiden værd.

   Slet
 4. Link til at lave en sommerfugl..., som ligner:

  http://hobby-boden.dk/?How-To:Sommerfugl_i_teposer

  SvarSlet
 5. En rigtig fin gave, det ser super godt ud!!!
  Jeg glæder mig meget til vejledningen, fordi siden du skrev om disse møntpunge første gang, har jeg haft lyst til at lave en eller to eller mange :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre. Så føler man, at tiden man har postet i en sådan vejledning er det hele værd.

   Slet
 6. Kære Helene
  Den slags gaver er da bare det bedste man kan få! Sikke et arbejde, der ligger bag!! Hatten af for dig! :-)

  Ønsker dig en dejlig kommende uge!

  Knus Marthe

  SvarSlet

Send en kommentar