Brune blomster og grønne kanonkugler

Som nævnt har min loppemoster været på spild igen. Endelig fik jeg tilføjet en af de helt store brune blomstrede bøtter til min Erik Kold samling - at der så lige røg en mindre brun med gør ikke spor :-)

Og så må der i øvrigt gerne komme lidt mere varme, tak! Mine jordbærblomster skal gerne udvikle sig til store røde bær, og ikke grønne små kanonkugler til de næbede fugle.

Kommentarer

 1. Det er en god moster, du har dig :)

  Ved du, om de store Erik Kold-bøtter er store nok til 2 kg. hvedemel? Hvis de er, vil jeg lede - og hvis ikke, vil jeg se mig om efter noget andet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De største Erik Kold'er med skruelåg som den brune her er som skabt til 2 kg. mel. Hele indholdet kan lige være der. Men varianten med sugelåg er ikke helt stor nok, da lidt af bøtten går af i toppen til låget.

   Så god jagt :D

   Slet
 2. Årh Helene jeg er også begyndt at samle på Erik Kold. Nu har jeg fået mit eget københavnerskab, og det skal da prydes med Erik Kold dåser :) Altså alt den inspiration du giver mig :)
  Tusind tak for at du har åbnet mine øjne for at genbrug sagtens kan blive til guld :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Super dejligt at høre, Nadja. Der er mange skatte i folks kasserede sager rundt omkring. Tillykke med dit skab og held og lykke med jagten på bøtter.

   De fleste og billigste bøtter finder jeg på loppemarkeder hvor foreninger samler ting sammen og sælger for at skrabe penge sammen. De får som regel en del ind, som de sælger videre til fine priser :-)

   Slet

Send en kommentar