Fineste Daisy

Der var gevinst på DBA den anden dag. To smukke serverings/anretnings tallerkener i nærmest ubrugt stand. Jeg har aldrig før set dem i Daisy-version, men kun i et par andre af Figgjo Flint stellene med motiv af Oliver Turi Gramstad.

Er der mon nogle af jer læsere som ved, præcis hvad meningen med tallerkenens opdeling er? Skal man sætte koppen oven på den lille "dut", eller skal man lade grøntsagerne være på den del af tallerkenen og kødet på den anden?

Kommentarer

 1. koppen skal oven på dutten:-) det hedder vist nok et tv-sæt.. når man sad og fik sin aftenkaffe/kage foran kukkassen:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tv-sæt. Møg smart! Tak for info'en. Nu må jagten gå efter lidt flere af dem, så der er til alle rundt om kukkassen ;-)

   Slet
 2. Jeg tilslutter mig at dutten er til koppen.. :)
  Gud hvor er det stel altså skønt!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bliver også mere og mere glad for det, for hver del jeg finder :-)

   Slet
 3. Ja dette kallest tv-sett.
  Eg har same typen, berre i den serien som heiter Folklore. Eg brukar mitt til kveldsmaten, så eg kan sjå nyhendene på tv samstundes som eg eter kveldsmat. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det findes også i Folklore, det viste jeg heller ikke. Tak for infoen, nu ved jeg, hvad jeg skal søge efter på Google. Alt andet lige må der være mest Figgjo Flint i Norge, hvor det oprindeligt kommer fra.

   Slet
 4. Hvor er det et skønt stel :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg knuselsker det også, hver en del.

   Slet
 5. Så en del af det stel på hjallerup marked :) men det er desværre slut, hvis du skulle have fat i noget mere til dit stel...

  SvarSlet
  Svar
  1. Orv, det lød ellers fristende. Jeg bor desværre overhovedet ikke i nærheden, så der var jeg aldrig kommet forbi. Hvordan var prisen?

   Slet
  2. Det lagde jeg godt nok ikke mærke til, men mor købte nogen tallerkner til 50 kroner stykket, og tror generelt priserne lå på det niveau :)

   Slet
  3. Det lyder ellers meget rimeligt :-)

   Slet
 6. Hej
  Jeg har tre sæt af disse, hvor de også er i nærmest ubrugt stand :) Kun den ene kop har en lille revne i glasuren. Kunne du være interesseret? de koster 175 pr. sæt

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle. Tusinde tak for tilbuddet, men pænt nej tak. Kopper og underkopper er jeg vidst garderet med. Kun hvis jeg finder dem til foræringspriser, ryger de med mig hjem. Men det var super sødt af dig, at have mig i tankerne :-)

   Slet
 7. skriv gerne på 20 83 56 02

  SvarSlet

Send en kommentar