Lige et loppefund mere :-)

Og så lige et loppefund mere i dag. Nu skal jeg nok stoppe. 4 smukke Erik Kold krydderibasser med indvendig strø. Sælger skulle ikke bruge dem mere, så prisen var dejlig lav :-) Håber IKEA har mange gallerihylder på lager, når jeg får mit eget køkken...

Forsat god weekend!

Kommentarer

 1. Øj, sikke et kup - de er så fine!

  - Anne

  SvarSlet
 2. De er så fine de små krydderi-bøtter. Sikke et kup.

  SvarSlet
 3. Hihi, du må snart have en pæn stor samling af de bøtter :) fede er de!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg vist ikke løbe fra. 30 styks :-) Imidlertid er en del af dem mørkebrune - en farve jeg er godt træt af. Så jeg pønser lidt på at samle lidt flere af de farvede, så jeg har et "helt sæt" af dem.

   Slet
 4. Sig til hvis du vil sælge ud af nogle af dem du er træt af ;)

  SvarSlet
 5. Der står så bare anonym, men jeg kan kontakes på tina_berdiin@msn.com :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg får desværre rigtig mange mails, så køen er lang ;-) Men jeg tilføjer dig til listen. Bøtterne er pt. (stadig) meget afholdt her på matriklen :-)

   Slet

Send en kommentar