Thorvaldsens Plads antikmarked

For et par uger siden - i fuld sol - lagde jeg turen forbi et antikmarked på Thorvaldsens Plads i København centrum. Priserne er klart i den høje ende, men står man og mangler noget specifikt, vil jeg klart anbefale at man lægger vejen forbi. Udbuddet er ret stort på trods af markedets lille størrelse.

Markedet har åbent alle fredage og lørdage i sommerhalvåret.

Kommentarer

 1. Røg lige forbi din blog. www.fund og funkis har flere Daisy tallerkener til salg.

  SvarSlet
 2. Tak for tippet. Detr kunne jeg godt dukke op en dag, men kære Helene, det hedder altså at lægge vejen forbi noget. Undskyld mit røde lærerblæk kom lige i kog dér.

  Venlig hilsen
  Sprogpedanten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tihi... Lige på det punkt burde jeg få mine skolepenge tilbage - jeg retter fejlen nu, tak :-)

   Slet

Send en kommentar