Dobbelt Wiinblad

Ud over at nyde det lækre vejr sidste weekend, nåede jeg også forbi en masse mindre loppemarkeder. Desværre var udbuddet denne weekend ikke lige hvad jeg søgte, så jeg nøjedes med Bjørn Wiinblads smukke vase 'Duet'.

Kort efter stævnede min elskede lyserøde cykel og jeg mod landet ud på jagt efter smukke grøftekantsblomster, men de må have slået en del græsrabatter for nyligt... Så ingen blomster denne weekend.

Kommentarer

 1. Hvor er de smukke - drømmer selv om et par Wiinblad vaser men har endnu ikke været heldig ;)

  Smil

  SvarSlet
 2. Gud hvor er jeg bare misundelig!!! de er bare så smukke! :-)

  SvarSlet
 3. Jeg er også fan af Winblads designs. Har faktisk haft en lille vase engang, desværre er den gået i 1000 (okay, lidt overdrevet) stykker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv øv.. Kender godt med med de mange små dele. Jeg har smadret en Duet vase, før jeg fik de her to. Og før det faktisk også smadret to platter.

   Slet
 4. Jeg elsker også Wiinblads streger. Det er smukke sager han har lavet og jeg holder også skarpt øje med Wiinblad hvor jeg kommer frem. Tillykke med dit fund. Dejligt at se der stadig er noget af ham derude. Fed blog forøvrigt. Tjekker næsten dagligt, om du har fundet/fundet på noget nyt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak for din kommentar, Jane. Dejligt du har lyst til at kigge med "herinde" :-)

   Slet
 5. I guder hvor er jeg misundelig lige nu! De er så smukke!!! :-)

  Det er virkelig en fed blog du har dig her!
  Du har lige fået dig en ny fast læser! :-)


  Jeg har en sommergiveaway på min blog!
  Hvor man kan vinde et par lækre Ray Ban Folding Wayfarer!
  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

  Læs hvordan lige her:
  http://liseemilia.com/2013/06/sommergiveaway-vind-ray-ban-foldning-wayfarer/

  Kh Lise Emilia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak for din kommentar, Lise. Jeg kigger forbi din blog med det samme ;-)

   Slet
 6. De er godt nok rigtig rigtig fine de vaser! Normalt er jeg slet ikke til Wiinblad - det kan godt virke for prangende, men lige de vaser der er jeg da tosset med :D Lækkert fund!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er tilbøjelig til at give dig ret. Flere af Bjørn Wiinblads ting er også for prangende til at jeg kan se dem her hos mig. Min de simple genstande med trykt motiv som vaserne her er jeg ret vild med :-)

   Slet

Send en kommentar