Regnvejrsdag


Regnvejret, som jeg faktisk har savnet lidt pga. pollenallergi og vandhungrende planter, bliver blandt andet udnyttet til oprydning i bunken af kreaprojekter (hvor kan sådan en liste blive lang!?). Derfor er salgssiden igen blevet opdateret, blandt andet med pungen her.

Med ønsket om en dejlig dag :-)

Kommentarer

 1. Er det bare mig eller er den størrer foroven end forneden? Hvordan gør du det? Syntes det ser virkelig cool ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. mit gæt er ved at gøre ternene en anelse større. Ca. ½ cm pr. tern.

   Slet
  2. Det snyder faktisk lidt, fordi bunden er ret bred og meget firkantet, virker toppen bredere. Men det er den faktisk ikke. Hele pungen er af samme størrelse tern.

   Men man kunne sagtens, som Simone skriver, bruge lidt større tern op mod pungens top. Så bliver toppen større.

   Slet
 2. Den er bare superb flot :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :D Jeg er også selv ret vild med den. Men hvis jeg skulle beholde alle de flettede sager jeg forelskede mig i, ja så boede jeg ret klemt efterhånden :P

   Slet
 3. Hej Helene
  Jeg er fast følger af din seje blog. det er nogle super seje ting du laver.
  Jeg har læst dine forskellige vejledninger til punge og kurve, og jeg har været ved at prøve at lave et ipadcover lidt lige som du laver dine små møntpunge.
  Angående teknikken har det generet mig lidt at der kommer et meget tykt lag i midten. Altså det dobbelte lag man får i den inderste ring, lige som når man laver en flad bund til en taske. (Jeg håber du forstår hvad jeg mener).
  Men nu så jeg en taske og en mappe, hvor jeg mener at der ikke er dette "tykke lag" i midten, i denne film på youtube: https://www.youtube.com/watch?v=dYsV7D1kpVs (se tasken med stregkoder: 1min og 24 sek samt mappen: 2 min og 30 sek.)

  Mit spørgsmål er kort sagt, om du kan se om det er en anden teknik der bruges? Eller er der bare lavet så gode syninger, at man ikke kan se at der er dobbelt lag plastisk i midten? :)

  Venlig hilsen Janni
  www.schaldemose.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Janni. Jeg vil tro, at de har brugt en lidt anden metode til at undgå to lag flet oven på hinanden. Man laver bitte små halve led og sætter ind i de små huller som opstår hen over bunden.
   Se denne video: http://www.youtube.com/watch?v=vTnLh_GZ78k

   Jeg kan desværre ikke få denne metode til at holde godt, hvorfor jeg bliver ved at vende tilbage til "min metode". Men måske det kan lykkes for dig? :-) Rigtig god flettelyst i hvert fald!

   Slet
 4. Hej Helene
  Min dejlig svierdatter vil gerne have sådan en task af marabou, men en skulder task. hvilken str. ternerne vil du sige jeg skal lave den i. Jeg er meget glad få din side vi er mange her fra hvor jeg bor der kikker med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi. Marabou plastik er i sig selv ret tyndt. Man kan gøre det tykkere ved at sætte klar tape på eller ved at folde et lag papir inden i. Hermed kan du lave større tern. Men vil du bare bruge plastikket som det er, vil jeg vælge mindre tern. Maksimalt 5x11 eller 6 x 13.

   Slet
  2. Hej Helene
   Tak skal du have.

   Slet

Send en kommentar