14 timer i en lufthavn

Da jeg besøgte Færøerne i forbindelse med G! Festival, blev jeg desværre nød til at vente hele 14 timer i Kastrup lufthavn, da flyene ikke kunne lette og lande i på Færøerne pga. tåge. Jeg nåede derfor både at læse min medbragte bog og besigtige samtlige butikker på lufthavnsarealet flere rigtig mange gange.

Herefter lukkede butikkerne og timerne blev lange at komme igennem som "enlig" rejsende. Ideerne til gøremål blev kreative, og jeg kom i tanke om en vejledning til at folde kuverter, som jeg havde revet ud af et Hendes Verden blad et par dage forinden. I mangel på bedre indledte jeg en skattejagt på motiver til kuverter i diverse efterladte lufthavnsmagasiner og lignende.

Det eneste spændende jeg fandt, var et Marimekko reklameavis, som til gengæld også bød på flotte helsides mønstre. Her mit ynglingsprint, Unikko i rød og pink. Med Marimekkoavisen i tasken kom jeg afsted mod Færøerne klokken 02:00 efter 14 timers venten. Kuverterne nåede jeg desværre ikke at folde færdig den nat.

Kommentarer

 1. Supergod idé og meget bedre end shopping!

  SvarSlet
  Svar
  1. Så blev der i hvert fald ikke brugt penge på det ;-), nemlig.

   Slet
 2. Hvor er det godt fundet på. Nød lærer nøgen kvinde at spinde - det må du være et eksempel på!

  SvarSlet
 3. Det var da fornuftigt at bruge tiden på at være lidt krea i stedet for at bruge en masse penge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange penge kunne man med garanti godt få brugt hurtigt!

   Slet

Send en kommentar