Bornholm, Bornholm, Bornholm!

Når solen skinner fra en næsten skyfri himmel og bølgerne er så små, at man slipper for at besigtige toiletkummer i jagten på Ulrik, er Bornholm rigtig nok en dejlig ferieø at besøge!

De to sidste aftener er blevet nydt med to Nephew unplugged koncerter på Allinges perle af en Gæstgivergård. Ud over rigtig god stemning og keyboardinstallationer på tagene var der rig mulighed for at synge med på Superliga om Frank Hvams kørevaner og en tabt fodboldkamp som Søren Huss og band i øvrigt vandt :-)

Koncerterne er solidt printet på nethinden, men meget uklart på kameraet. Så I må nøjes med et billede af min søde lille lodne ven, som møvede sig lidt frem og tilbage på et varmt fortov, samt et billede fra den fine sejltur fra Simrishamn til Allinge.

Forsat rigtig dejlig weekend til jer alle :-)

P.s Er der mon nogle af jer som ved, hvilken smuk sommerfugl min bepelsede lille ven engang bliver til?

Kommentarer

 1. Ifølge nettet er det en larve af en sommerfugl som hedder ahornugle. Fin lille fætter. Dejligt med tur til Bornholm.
  Knuz fra Lina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du ret i :-) Synes tit man ser sådanne som færdigudviklede sommerfugle, men har godt nok aldrig mødt en sådan larve før.

   Slet
 2. Sikke en lille behåret en! Det ligner lidt en sommerfugl eller natsværmer larve? Nå men nok om kryb, det lyder som om det var lidt af en oplevelse... Men man går jo heller ikke helt galt i byen med Nephew ;)
  Hilsen fattig-bloggeren

  SvarSlet
 3. Thank you for sharing and expression

  SvarSlet

Send en kommentar