Brugte bøger

Bøgerne er nok ikke mit mest spændende brugtfund ren indretningsmæssigt, men jeg vil mene, at "fundet" tangerer det billigste. Bøgerne skal jeg bruge på mit studie, og ved at købe dem brugt har jeg netop sparet omkring 1500 kroner.

Med den besparelse kan jeg sagtens leve med, at en anden studerende har haft åbnet dem før mig. Og som ekstra bonus fik jeg et helt semesters noter med i hatten :-)

Så nu er der rigeligt med læsestof foreløbigt!

Kommentarer

 1. Det samme har jeg lige gjort - og er nu også glad for den store besparelse det har været, så jeg kan også sagtens leve med at bøgerne er brugte... Ja, ja... Vi kan jo ligeså godt leve genbrugstanken fuldt ud ;)

  SvarSlet
 2. Ja man kan spare rigtig mange penge, men jeg har et eller andet med nye bøger, så jeg køber stort set altid mine fra nye af - godt jeg har en mand der hjælper med finanseringen:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er bestemt også noget ved nye bøger - jeg har det bare ikke sådan med studiebøger. For der ved jeg jo, at de skal bruges maks 2 semestre og derefter videre igen :-)

   Slet
 3. Jeg har også købt så mange som muligt af mine studiebøger brugt - der er jo så mange sjovere ting at bruge penge på ;) Specielt med den pris danske studiebøger har.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis - som eksempelvis det nye sæt Mumi i Topshop!? :P

   Slet

Send en kommentar