Slut prut finaleSå lykkedes det! 10 kurve og 2 punge er i dag afleveret til Arla. Eller faktisk blev det til 10 kurve og 3 punge - der var en lille rest lilla folie, som nu er blevet forvandlet til en pung. Pungen er lagt på salgssiden, og det er som altid reglen om først til mølle som gælder :-)

Kommentarer

 1. hold da op du har været flittig og det ser sgi godt du :-)

  SvarSlet
 2. Sikke dog et kæmpe stykke arbejde, det må have kostet lidt ømme fingre.. Må man være så fræk og spørge hvad Arla skal med den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ministergaver m.m. :-) Skal desuden have lavet lidt flere ting til deres besøgsmejeri i Brabrand også, men det er mere til udstilling og brug på mejeriet.

   Slet
 3. Hold da helt og aldeles KÆFT! Det er jo imponerende! Det ser så godt ud!!!

  SvarSlet
 4. Wauw et stort stykke arbejde. Hvor er de bare flotte ;-)

  SvarSlet
 5. Bare af nysgerrighed - hvor store er de kurve - og hvor mange tern er der gået til hver? Jeg fletter selv og er VANVITTIGT imponeret over hvor produktiv du er eftersom jeg ved hvor lang tid hvert projekt kan tage... Og som en anden skriver - hvordan i alverden undgår du at få ømme finger-led?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hver kurv er lidt over 1000 led, pungene lidt mindre. Så det er bestemt mange led. Ud over, at min søde søster og mor hjælper med folderi også, forsøger jeg at fordele klipperi, folderi og samleri + syeri ud over mange dage, så jeg får lidt afveksling for mine fingre og led.

   Slet
 6. Hold da op!!! Hvor cool du sådan leverer til de "store" og er Kgl hofleverandør!! Du er for sej!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha... Kgl. Hofleverandør - jeg tror desværre man skal have leveret lidt mere end 1 taske, for at kunne bruge den titel med god samvittighed og accept :-)

   Slet
 7. Svar
  1. Må indrømme, at jeg nok godt kunne finde på at lave en til mig selv, hvis tiden engang byder sig :-)

   Slet
 8. Super fine har selv luge lavet et indlæg med alle mine tasker, og tror jeg talte sammen til 55 stks så det er også ved at være en lille samling.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tør slet ikke tælle, hvor mange jeg har lavet i tidens løb ;-) Alt for mange :-)

   Slet
 9. Hvor har du bare været sindssygt hurtig med dem :-) Wow!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også fået en god del hjælp fra et lille flettehold :-) Min søster og mor har hjulpet mig med at folde en stor del led.

   Slet
 10. du er bare så god .... hvor jeg beundre dig :-)
  hilsen
  Bodil

  SvarSlet
 11. Det var da helt vildt med så mange kurve! Hvor er du sej. (Og dygtig)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den har lige fået gas med kurvene ;-) Det var også rart at få lov at lave et par tasker ind imellem :-)

   Slet
 12. Imponerende stykke arbejde. Hatten af for det... Hvor er du dygtig :-)

  Kh Mette

  SvarSlet

Tilføj en kommentar