Om hunde og syprojekter

Det har heldigvis vist sig, at min relativt nye seng har næsten samme mål som min gamle seng. Så nu kan det patchworktæppe jeg lavede sidste sommer igen tages i brug!

Heldigt man ikke skulle i gang med at kreere et helt nyt - husker tydeligt hvor tidskrævende projektet var. Både at samle stoffet, klippe lapperne og herefter at sy det sammen og beklæde bagsiden + afslutte med kantbånd...

Under arbejdet med at få lagt alle lapperne ud på køkkengulvet gav Monty lige en pote med, selvfølgelig først da alle lapperne var lagt helt ud. Ind på midten af det oplagte tæppe og logre logre, så var alle lapper spredt flot ud på HELE køkkengulvet. Det gjorde selvfølgelig heller ikke processen mindre tidskrævende :-)

Er han ikke midtpunkt, skal han nok få ordnet tingene sådan, at han bliver det! Og han ved, at man ikke kan være sur i mere end tre ord ad gangen, når man får et par våde brune hundeøjne at se i kombination med en smålogrende hale.

Kommentarer

 1. Tak for et meget billedlig talt indlæg... jeg kan lige se det for mig (måske fordi mine vuffer ville have gjort det samme.. )

  SvarSlet
  Svar
  1. De er så dejlige, sådanne hunde. Det er så svært at være sur på dem, nu de altid møder en med glæde og logrende haler :-)

   Slet
 2. Det er et super fint sengetæppe.

  SvarSlet
 3. Hvor er sengetæppet fint :-) Og ja, det er ikke nemt at være sur på hundene.

  SvarSlet
 4. Han ville da bare hjælpe ;)
  Har du forresten billedet jeg tog af det? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det mener jeg faktisk ikke, at jeg har!? :-) Han deltog aktivt for en gang skyld, det skal han have :-) I stedet for bare at kigge passivt med gennem to næsten lukkede øjenlåg.

   Slet
 5. Smukt tæppe, og fedt navn til din hund, min hedder nemlig også Monty :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk min søsters fortjeneste, at han hedder det. Efter hun foreslog det, kom jeg til at tænke på en tegnefilm(serie) fra 90'erne om hunden Monty som var både klodset og madglad. Så navnet blev godtaget :-)

   Slet
  2. Klodset og madglad passer også perfekt på vores Monty

   Slet
 6. Åh, hunde, der vil hjælpe, er bare det bedste :D Hvis jeg sætter mig på gulvet med noget (det være sig stof, avispapir, en stor blok - eller bare noget, jeg har fejet sammen), kommer vores hund også og sætter sig på det - og ser meget stolt og tilfreds ud :)

  SvarSlet

Send en kommentar