Bag en mur af hyacinter


Mens blæsten suser udenfor - og regnen i øvrigt også vælter ned, har jeg barrikaderet mig bag en mur af farverige hyacinter som jeg har fået forærende. Jeg er ret glad for at have dem stående enkeltvis rundt omkring, så der dufter lidt i alle kroge og hjørner.

Med fare for at der bliver endnu større skattejagt efter Arabias små krukker, vil jeg gerne røbe, at de passer perfekt i størrelse til at kunne rumme en hyacint. Selv har jeg kun fundet en enkelt krukke forrige sommer. Jeg skrev et indlæg om fundet lige her. Prisen var rigtig lav og låget manglede, så jeg kunne godt retfærdiggøre at bruge den som potte. Jeg håber på at gøre flere krukkefund uden låg, så resten af min hyacinter kan få farverige potter.

Kommentarer

  1. Hvor ser det bare super godt ud. ha en dejlig aften :-)

    SvarSlet

Send en kommentar