Digital udgivelse at Med Rundt

Fotograf: Bente Jæger / cameraworks.dk
Jeg har fået et par mails fra læsere som ikke fik Post Danmarks omslag 'Med Rundt' i postkassen sidste weekend. Jeg troede egentlig ikke, at det blev udgivet digitalt, men Susanne var så sød at gøre mig opmærksom på, at omslaget kan findes digitalt lige her!

Og hvor var det enormt grænseoverskridende at poste et billede af sig selv!?

Kommentarer

 1. Smukt billeder af dig! ;o) Og hvor der det flot med omtalen!

  SvarSlet
 2. Rigtig god interview med dig. Flot billede - du kan sagtens poste billeder sf dig selv igen;-)
  Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 3. Så sejt! Tillykke med det - og flot billede :-)

  SvarSlet
 4. Personligt synes jeg at det er dejligt at se bloggens profil :-)

  SvarSlet
 5. Tillykke med omtalen - det fortjener du virkelig :)

  SvarSlet
 6. Jamen søde du ser jo dejlig ud. Godt at få sat et ansigt på dig. Tillykke med din lille artikel.
  Knuz fra Lina

  SvarSlet
 7. Tillykke med den fine omtale. Her i Vestjylland så folderen ikke sådan ud, så det er jo godt, at jeg har fulgt med her på din blog. Jeg synes også, det er rart at få et billede af dig og dine fine ting. Dine loppefund er jo fra min ungdom, så det er ren nostalgi for mig at følge dig og din søgen efter netop det kaffestel, vi fik i bryllupsgave i 1970

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak for din kommentar, Anni. Fantastisk bryllupsgave I fik i sin tid, vil jeg mene :-) I min familie findes ingen som på den måde har et forhold til de porcelæn jeg leder efter.

   Slet
  2. Det er det orange stel, som du for lang tid siden fortalte om. Jeg tror nok, at jeg også skrev en kommentar dengang. Jeg fik efterhånden hvide tallerkner, fordi de kom i opvaskemaskinen. Til sidst smed jeg det til genbrug, der stadig var orange bort på......måske er mit aflagte, du har

   Slet
 8. Super fin artikel om dig i med rundt! Vi får ikke reklamer, men min mor er en rigtig gemmer, så hun havde stukket den fra til mig:-)
  - Sikken en dejlig kreaverden du omgiver dig med - man bliver glad i låget over at læse med her.... Tak!

  SvarSlet
  Svar
  1. Sødt af din mor lige at have dig i tankerne ifm. omslaget :-) Og tak fordi du tog dig tid til at skrive en sød lille kommentar. Det betyder rigtig meget, at så mange af jer har lyst til "aktivt" at kigge med herinde :-)

   Slet
 9. Så fik jeg også lige læst det.. Fedt du fandt et link på det.. Du for sej..

  Knus Store Skid.. :-)

  SvarSlet

Send en kommentar