Ekstase blandt 10.000
En følelse af 'henrykkelse' hvor individets følelse af sig selv om individ forsvinder. Kan varriere i intensitet fra velvære til voldsom forløsning. Nyere forskning peger på, at der under ekstaselignende tilstande i individets hjerne dannes endorfiner... Jeg begynder så småt at forstå, hvad jeg var sammen med over 10.000 om i fredags. Den største indendørs Nephew-koncert til dato. Det var stort på rigtig mange måder!

Kommentarer

 1. Jeg var der også. Det var FANTASTISK!!!!!!

  SvarSlet
 2. Jeg var der sidste lørdag i Esbjerg, dog ikke helt 10.000, nærmere 3.000 men helt fantastisk var det:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Samtidig sad jeg i en anden landsdel og drømte mig til den koncert! Var med i tankerne - dejligt at høre, at det også var en fantastisk oplevelse. Det er deres koncerter altid, uden undtagelser.

   Slet
 3. Da jeg så overskriften, vidste jeg allerede at du måtte have hørt Nephew igen, igen ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha.. Det var altså ikke den store overraskelse ;-)

   Slet

Send en kommentar