7. december - Julet gaveæske af mælkekartonner

Ved juletid har jeg tit stået i butikker og grinet lidt af ekspedienter som vælger at pakke eksempelvis et enkelt par sokker ind som julegave i en KÆMPE upersonlig gaveæske med et ujulet butikslogo beregnet til at rumme minimum 2 par bukser og en bluse.

Små gaver kan være mindst lige så dejlige som store - det gælder også deres indpakning. Så skal du give små gaver væk i år, er her et bud på en lille gaveæske med julepynt efter humør.

Du skal i den forbindelse bruge 2 opklippede mælkekartoner med brun inderside, et lille stykke rødt garn, 3 røde perler, lidt grønt papir/karton og eventuelt lidt glimmerlim. 

Når du har fået fat i de to mælkekartoner, skal du bruge 2 skabeloner at tegne og klippe efter. En skabelon til æskens låg og en til æskens bund:Den færdige æske kan man vælge at dekorere som man ønsker. Jeg har med en nål lavet et lille hul midt i låget, hvorigennem jeg med rødt garn har bundet tre træperler fast. Herefter er det blot at klippe tre grønne blade og dekorere dem med glimmerlim.

Lågen i morgen kræver rødt og hvidt bomuldsgarn, en hæklenål str. 2,5 og et kraftigt stykke ståltråd. Herudover saks + en nål.

Kommentarer

 1. Det er super hyggeligt at følge med i julekalenderen, og meget inspirerende! Du har så evigt ret i butiks-indpakningen. Hvad er der med de æsker? Kunne man i det mindste ikke have bare et lille julemotiv på? Det er en rigtig god idé med de her æsker - de er virkelig fine og skal nok blive brugt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det dejligt at høre, Maria :-)

   Slet
 2. Genial ide, den skal prøves.

  SvarSlet
 3. Din lille æske er da også meget kønnere og mere personlig :)

  SvarSlet
 4. Tænk, at en mælkekarton kan blive så fin! Virkelig en god ide. Tak for at du vil dele den. :)

  Glædelig 7. december!

  SvarSlet

Send en kommentar