Erik Kold og Daells Varehus


Tilbage i tiden blev Erik Kold bøtterne forhandlet i Daells Varehus. Udsnit af datidens kataloger så jeg udstillet, da jeg besøgte Tidens Samling tidligere på måneden. Prisen var godt nok en lidt anden dengang ;o)

Kommentarer

 1. Ja hvem der bare kunne spole tiden tilbage og handle stort ind. Jeg købte gerne nogle af de store firkantede:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også, at jeg primært ville hamstre store firkantede bøtter. Og ellers de helt store runde i gul - dem har jeg aldrig set andet end på billeder.

   Slet
 2. Har lige opdaget at vi også har nogle af de der Erik Kold bøtter :D de er veldig gode til at opbevare materialer i (f.eks. dåseclips, slikpapir, og perler) afhængig af hvilke kreative ting jeg finder på at lave. Man bliver virkelig inspireret af din blog, så bare forsæt det gode arbejde :D

  SvarSlet
  Svar
  1. De er nemlig fantastiske til opbevaring - også uden for køkkenet. Også deres gode evne til at kunne stables er elskværdig.

   Slet

Send en kommentar