Gårsdagens keramikfund

På markedet igår, var jeg heldig at finde hele 2 keramikspøgelser fra Studio Arhøj. Sælger var yderst ivrig for at komme af med dem, så for bare 30 kroner samlet, blev de mine. Næste skridt bliver at forene dem med mine to andre spøgelser købt hos Hay - en samling er undervejs :-)

Kommentarer

 1. Svar
  1. Synes de er enormt inspirerende. Indbyder til fantasi og røverhistorier :-)

   Slet
 2. Hvor er du heldig Helene :)

  SvarSlet
 3. Sikke et kup.
  Jeg fik tre af de skønne spøgelser til jul og samlingen må meget gerne vokse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fik ingen spøgelser til jul - så jeg købte dem i julegave til selv. Fra mig til mig - det er også en rigtig dejlig gave at få :-) Igår fortsatte jeg så..

   Slet
 4. Hvor er de fine! De minder mig lidt om noget fra Mumitroldendes univers! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. De minder meget om hattifnatterne ;-)

   Slet

Send en kommentar