Udsalg

Jeg har lagt en masse nyt ind på min salgsside, samt nedsat prisen på en del af de "gamle" varer. Den store gulvkurv (evt. garnkurv) er blandt andet lagt ind. Se alle tingene lige her, eller under menupunktet 'salg'.

Kommentarer

 1. Hej!

  Jeg er stor fan af din side og bruger den meget :)

  Jeg allerede lavet en del vha. dine vejledninger og overvejer nu at kaste mig ud i en stor kurv som denne.

  Hvilket materiale vil du mene er bedst til denne? og hvor store skal ternene være efter din mening?
  Hvor stor er selve den kurv, som er vist på billedet?

  Tusind tak for al den tid du bruger på dette!

  MV Maja.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maja. Mange tak for din søde kommentar :-) Den kurv du ser på billedet, kan du finde målene på, på min salgsside. Den er meget stor. Ternerne er lavet at plastikstykker på omkring 15 x 7 centimeter.

   Personlig synes jeg, at kurve bliver bedst, når de er af kraftigt materiale som kaffeposer eller lignende. Men sådan tykt materiale dur ikke til små tern - de springer simpelthen op, når man fletter. Så det er lidt en smagssag, om du vil lave en stor kurv med store tern af kraftigt materiale, eller skal bruge en lille kurv, som kan laves i små tern af tyndere materiale.

   Slet

Send en kommentar