Pacman og spøgelserneFor en måneds tid siden brugte jeg de mørke aftener på at flette Pacman og tre af hans spøgelsesvenner i bitte små tern. Generelt gør pixel-grafik fra hedengangne computerspil sig rigtig godt på flet, så jeg var hurtig med på ideen, da jeg fik en forespørgsel på en sådan kurv. Kurven var en gave, hvorfor jeg først kan vise billeder nu :-)

Kommentarer

 1. hvor er den vidunderlig :)

  SvarSlet
 2. wauw - hvor er den bare skøn!!!
  Mvh Nanna
  www.forleden-fik-jeg-hele-verden.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Hej, når genbrug bliver til Guld!
  Ville du eller andre være interesseret i lange nederdele i 100% merinould, som evt kan syes om?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak for tilbuddet, men pænt nej tak. Jeg har pt. ikke lige ideer på lager i den retning. Men måske en anden herinde er frisk? ;-)

   Slet

Send en kommentar