Forebyg affald

Tidligere har jeg haft skrevet om Miljøministeriets kampagne 'Brug Mere, Spild Mindre', som jeg selv har været en aktiv del af ved 'Store Byttedag' i København af to omgangen. Man har nu taget skridtet videre, og valgt at involverer "hele Danmark" og ikke kun virksomheder og foreninger. Kampagnesiden hedder nu www.forebygaffald.dk. Om kampagnen skrives:


"Har du tænkt over, hvordan vi undgår madspild? Har du en idé til, hvordan vi kan få glæde af gamle mobiltelefoner – eller andre forslag, der forhindrer affald? Så kan du måske blive en del af miljøminister Kirsten Brosbøls kommende strategi om at forebygge affald."


Så, går du rundt med en ide, som kan være med til at forebygge eller mindske affaldsmængde, vil jeg opfordre dig til at dele ideen på kampagnesiden inden 1. maj, hvor ideerne samles sammen. Der er dog allerede nu postet rigtig mange fine ideer.Viser din ide sig at være innovativ og anvendelig i større skala, kan du være heldig at vinde et af de flere fine gavekort til spændende virksomheder som fremgår af kampagnesiden.

Kommentarer