Lego Modulex


At dømme efter antal læsninger at mit indlæg fra forleden om Lego Modulex, er der mange som er nysgerrig på den relativt ukendte form for Lego. Jeg har derfor samlet klodser som tydeliggøre farveskalaen for Modulex. Farverne er lidt mere støvede i det, end de fremstår på billedet ovenfor.

Som nævnt i mit tidligere indlæg, findes der "to retninger" inden for Modulex. En serie af produkter til arkitekter indeholdende vinduesklodser, teglsten, fliser og lignende. Modsat findes der Planning System med tal, tekstklodser, vægplader og lignende. Delene fra begge linjer er dog ikke mere forskellige, end at de kan kombineres og bruges sammen. Tjek eventuelt disse billeder af fede Modulex-konstruktioner: Butiksbyggeri, modelbygger, vagtplan og drivhus.

Efter en gennemgang af mine nyerhvervede klodser, fik jeg bekræftet påstandene om, at Modulex både er produceret med Legos logo og med det særlige M for Modulex.

Kommentarer

 1. Sjovt som den historie bringer minder frem fra en tidligere arbejdsplads for mange år siden. Der brugte vi Modulex til produktionsplanlægning. Det var faktisk rigtig smart.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak for din "historie" Annelise. Ud fra alle de kommentarer som dukker op, virker det til, at Modulex har været meget udbredt, faktisk mere udbredt end jeg også lige gik og troede.

   Slet
 2. Vild jeg har aldrig før set en lego klods med M på... må jeg klar hold øje med på genbrug

  SvarSlet
  Svar
  1. Modulex har primært været udbredt i erhvervssammenhæng, hvorfor det måske kan være svært at finde på loppemarkeder, men hvis ikke man kigger, finder man i hvert fald intet :-)

   Slet

Send en kommentar