Luksus og butterfly

Takket være Arla's 'tag dig tid'-kampagne og en sød tante som gemte emballagekoder, var jeg heldig at få et 3 måneders abonnement på BoligLiv. Jeg plejer ellers ikke at læse magasinet, men det har vist sig at være en rigtig rar luksus en gang om måneden at kunne slappe af i sofaen med inspirerende læsning. "Min stil" er vidst en anelse mere farverig end den i bladet, så jeg forestiller mig bare til endnu flere farver, når jeg leder efter inspiration til mit eget lille hjem.

Ud over lidt læsning har jeg i dag fået produceret en lidt speciel dannebrogs-butterfly til en helt særlig begivenhed. Jeg tror ikke helt, at den skal bruges til det I regner med, men jeg skal nok poste et billede om et par uger, når sløjfen skal i brug!

Kommentarer

  1. Ahhh ja, et godt blad, en kop the og benene op- det går man da aldrig fejl af :-)
    Kh Christina

    SvarSlet
  2. mit eneste bud til butterflyen er at den skal sidde på et hunde halsbånd :)

    SvarSlet

Send en kommentar