Mini-origami i farver

En utrolig hjælpsom læser har foræret mig en masse farverige teposer fra Tyskland til foldeprojekter. Jeg er kørt lidt død i de "klassiske" blomster. Har I mon kendskab til andre fine ting at folde af små teposer?

Kommentarer

 1. Jeg har haft foldet nogle kurve af teposer (ved hjælp af din super vejledning), det var godt nok picwick teposer, men det er jo nok samme størrelse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Super dejligt at høre :-) Disse tyske teposer er en lille smule anderledes i formen, så motivet bliver svært at få fint frem på flet, ser det ud til, når jeg prøver at måle. Derfor tænker jeg, at det nok er bedst at folde små ting som kan limes på eks. kort.

   Slet
 2. Hold da op. Det var da en drøm. Samler på teposer, altså bare en af hver, og folder af resten. Så har også altid med hjem fra ferier :) jeg har sådan en bog med teposefoldning som du skal være velkommen til at kigge forbi og lure i. Mente du var flyttet til Odense ikk?

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke et tilbud :-) Det vil jeg gerne takke ja til!!

   Slet
  2. Super. Skriv til min mail smileygirl100 (a) hotmail.com. så kan du jo lige se hvornår du har tid:)

   Slet
 3. Og der er flere hvor de kommer fra ;-)
  Du kunne jo møde et projekt som kræver flere af samme slags ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne være, ja. Så vil jeg give lyd :-) Nu jeg får mulighed for at kigge forbi Bianca og "den store origamibog" :-)

   Slet
 4. Hvad med de japanske kugleformede Kusudama blomster?

  SvarSlet
  Svar
  1. Orv... Dem kendte jeg ikke. Tak for tippet :-)

   Slet
 5. Origamiboxe bliver rigtig fine, men desværre også rigtig små... Men en ide alligevel:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en fin mulighed, men ja, en lille mulighed :-)

   Slet

Send en kommentar