Nye muligheder


Et par venlige sjæle har foræret mig en masse forskelligt plastikemballage, så nu har jeg igen mulighed for at flette et par af de større tasker med hanke. Jeg har pt. røde og sorte hanke på lager, ligesom jeg har større mængder af sort, rødt , sølv og grønt plastik. Desuden har jeg en også en del poser med kaffebønneprint til tasker a la billedet ovenfor.Eksempler på tasker samt priser findes lige her, bestillinger sendes til genbrugblirguld(a)hotmail.com

Kommentarer

  1. Fedt med materialer på lager. Jeg har stadig et par ruller guld-folie stående, hvis du en dag vil have dem....

    SvarSlet
  2. Du er simpelthen så kreativ.... :0)

    SvarSlet
  3. Jeg har også kilometervis af chips-pose-folie på lager hvis det har interesse... varierende farver og sølv på bagsiden.

    SvarSlet

Send en kommentar