Påskekort af rekamer

En af de solrige dage i sidste måned, var jeg forbi Tiger og hente lidt tape. Stor respekt herfra til dem, som kan komme gennem hele butikken uden at der ud af ingenting opstår pludselige behov for både flotte notesbøger, spøjse grydesvampe og minimum 3 fint indpakkede plader chokolade. Jeg skar igennem og nøjedes med de mest påskede karklude.

Efter at have skuet lidt til fuglemønsteret, kom jeg frem til, at det godt kunne gå an som dekoration på påskekort, ligesom jeg fik tegnet en tilsvarende påskehare ud fra de nye hare-hoptimister. Jeg har klippet alle harerne og pip'erne ud af reklamer med billeder af diverse blå, turkise og grønne ting til boligen - så dekorationen er nem at efterligne, hvis nogle af jer skulle få lyst.

Forsat rigtig dejlig lørdag til jer!

Kommentarer

 1. Sikke en god ide.

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) Forholdsvis nem, og ret hyggelig, faktisk!

   Slet
 2. Jeg er bare vild med alle de kreative idéer!

  Iih, tak for alle de fine indlæg!

  Jeg læser dem flittigt :))

  Tjek gerne min nyoprettede blog ud, og smid rigtig gerne en kommentar!

  http://kruse-anti-dullen.blogspot.dk

  -Kruset anti-dulle <3

  SvarSlet
 3. Tusind tak for den søde idé.

  SvarSlet
 4. Jeg kán altså heller ikke gå tomhændet fra Tiger - det er umuligt!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Og Tiger udvider og udvider, konceptet er genialt ;-)

   Slet

Send en kommentar