En smag af porcelæn - Onsdagsloppe

Frokosten spiser jeg næsten altid hjemme. Universiteternes mangel på lokaler gør, at det sjældent er muligt at få placeret forelæsninger før omkring klokken 15 og frem. Normalt skal det helst bare gå lidt hurtigt med at få mad, men for fremtiden kommer der helt sikkert fokus på anretningen. Nu er første skridt i hvert fald taget. 1 stk's orange Lotus middagstallerken fra Lyngby porcelæn er fundet på DBA og hjembragt af min søde far.

Hej dejlige far! *vinke vinke* Mon ikke du stadig læser med her? Tak fordi du atter, atter, atter engang lod din håbefulde datter overtale dig til at hente lidt meget fint og uundværlig loppegods med hjem! :-)

Gæster er der dog slet ikke plads til i Lotus-sammenhæng! Min beskedne samling tæller nu i orange: 1 middagstallerken, 1 kop og 2 underkopper + 1 blå skål. Mine drømme for samlingen er store, mine forventninger små - hvor mange jagter ikke Lotus? Men et realistisk mål er måske "bare" at få fundet en orange kagetallerken + en dyb tallerken og en "suppe-skål". Så kan der i hvert fald dækkes op til en 3 retters frokost!

Kommentarer

  1. Det er altså også et skønt stel, du er heldig med sådan en far.... :-)

    SvarSlet

Send en kommentar