Hundeæde!


"Bag en logrende hale som slår i gulvet findes en verden af smil"

Nogenlunde sådan skrev Trygfonden i deres kampagnemateriale omhandlende førerhunde. Min Monty er ikke førerhund, det skulle da højest være førerhund i den forstand, at han altid kan vise mig, hvor køleskabet med leverpostejen (den foretrukne hundeæde) og fryseren med hans kødben (næstbedst æde) er placeret, hvis jeg nu skulle have glemt det.

Sløjfen, som jeg viste frem i dette indlæg, var til min bedste ven. Som jeg har skrevet om de sidste år d. 2. april, har han fødselsdag, hvorfor vi fejrer ham. Ved festlige lejligheder får han altid en butterfly på, bare sat hen over halsbåndet. Jeg tænker, at Dannebrogs-flyen også går an når der er MGP eller landskamp - Monty smider sig altid foran tv'et og lytter med.

Menuen her til aften stod ligesom de foregående år på leverpostej, så det festlige outfit var passende. Helt ærligt, hvis jeg skulle æde tørkost dag ud og dag ind, ville jeg også forsøge at få mine omgivelser til at forstå vigtigheden af en fryser med kødben og et køleskab med leverpostej!

Tillykke med de 6 år, Basse! Håber der er mange gode år i dig endnu :-)

Kommentarer

 1. Stort tillykke med ham, sikke bufferflyen klæder ham. En leverposteg mad er da en super fødselsdagsmenu, det kunne fint gå an her i huset:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Han ser en anelse betuttet ud på billederne, men sløjfen blev godkendt :-) Og leverpostejsmaden også!

   Slet
 2. Tillykke til Vovse, så fin han er ...
  (min labrador gik altid med bandana, ofte afstemt i farve efter mit outfit - tosset, men sjovt)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej hvor kært! Vi matcher også gerne Montys sløjfe :-)

   Slet
 3. Nåårh hvor er han dog søød :*
  www.angiedavidsen.blogspot.dk <3

  SvarSlet

Send en kommentar