Julen varer længere end til påske!


Solen står igen højt på himlen, og jeg har lige tagget dette indlæg med #Juleri. Det føles en smule forkert. Ikke desto mindre har min loppemoster været på spil igen, og fundet guld til mig. Fin julepynt, en hel "portion", og den flotteste Daisy skål fra norske Figgjo Flint.

Vil du læse mere om loppejagt og gode fund, har jeg været med til at udarbejde "noget" som gerne skulle komme i jeres postkasser en af de sidste dage i maj. Igen er det Bente Jæger som har stået for billedsiden. Mere info følger!

Kommentarer

 1. Sikke dog nogle fine klassiske julekugler. Jeg købte også julekugler for en måneds tid siden. Man skal ikke sige nej til et godt tilbud, bare fordi det er uden for sæsonen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis præcis! :-) 20 kroner! Så kan jeg godt finde ud af at gemme dem væk næsten et års tid.

   Slet
 2. Svar
  1. Er bestemt også godt tilfreds, selvom jeg ikke selv var den som fandt :-)

   Slet
 3. Wee , den turkise julekugle må meget gerne holde juleferie hos mig , ca hvert andet år ;-D

  Men hehe, prøv at se dit spejlbillede i kuglerne, det er altså ret sjovt, at se lidt ligesom "spejlsalen" , fordi alle spejlbillederne er fra hver sin vinkel ;-D
  Du har sikkert ikke engang selv bemærket det da du tog fotoet ;-D

  Vi skrives ved på mailen, skal i gang med maden

  SvarSlet

Send en kommentar