Stav det!

Mener det var sidst år, at jeg med nærmest få dages mellemrum fandt to scrabblespil i den samme lokale genbrugsbutik. Brikkerne har jeg siden lavet til magneter, som jeg staver med  på samtlige metaloverfladerne omkring mig; køleskabe, vandrør m.m.

Siden da har jeg ikke fundet et eneste spil med plastikbrikker. Typisk når nu min bedste loppebuddy også vil stave med på legen. I dag var heldet heldigvis med mig i genbrugsbutikken. Så fra mig til dig, Louise. Værsgo!

Kommentarer

 1. Du er der bare den bedste loppebuddy man kunne tænke sig! Endnu engang tak. :-)

  SvarSlet
 2. Det er en skide god idé! Og meget flottere end de magneter, som man kan købe med bogstaver. God legelyst! :)

  SvarSlet
 3. Hej
  Jeg har også kigget efter sådan et spil i meget lang tid, men har endnu ikke fundet et, så du er heldig :-) De er så fede de brikker.

  SvarSlet

Send en kommentar