Fredags- og lørdagsslik

Det er ellers ikke fordi jeg mangler fletteprojekter at få færdiggjort. Men papiret her indbyder virkelig til nye projekter. Desværre er hverken papirere fra Maoam eller Pez særligt store. Ergo må nogen spise lidt flere... Tak til den eller dem som indførte begrebet fredags- og lørdagsslik :-)

Kommentarer

 1. ja, det kræver maaaange timers karamelspisning, at få papirer nok til en.....noget som helst ;o)

  Heldigvis kan man 'snyde' og faktisk få flere lapper ud af et enkelt stykke karamelpapir. Det hjælper en del på sagen.

  Jeg gemmer også selv MAOAM-papiret, og er spændt på at se, hvad du får ud af det.

  Dejlige solskinshilsner fra Susanne, ReCyklisten

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig da også til at se, hvad du kan få ud af Maoam - der går nok lige et års tid eller mere, før der er nok til noget større, selvom jeg laver flere lapper ud af et stykke papir.

   Slet

Send en kommentar