Omtale i Med Rundt

Som tidligere nævnt har jeg endnu engang medvirket i Post Danmarks omslag Med Rundt. Præcis som sidste gang jeg medvirkede, er det fotograf Bente Jæger som har taget billeder. Inde i omslaget har jeg eksempelvis lige fundet en fin Arabia krukke. Den dag i Farum fandt jeg yderligere en masse træfugle fra Daells Varehus, som jeg har vist frem her.

Omslaget er blevet omdelt af Post Danmark i går og i dag :-)

Kommentarer

 1. Fint billede - og godt at få udbredt budskabet om genbrug, for det er både godt for økonomien (ens egen i hvert fald) og ikke mindst for miljøet :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg spekulerer nogle gange på, hvor godt for min pengepung det egentlig er. Det er, hvis man kigger sig for, billigt - men så køber jeg måske det mere ;-)

   Slet
  2. Ja, du har nok egentlig ret, hvis jeg skal være helt ærlig - men samleriet er helt sikkert også kilde til meget glæde :)

   Slet

Send en kommentar