Den sidste...

Sidste teposetaske i denne omgang... ryger ind på salgssiden omlidt! På genkig på søndag, hvor jeg som lovet vender tilbage med en grøn og gratis guide til København :-)

Og en lille servicemeddelelse til jer, der ikke fik omslaget 'Med Rundt' om genbrug og billeder fra mit loppetogt i Farum med posten. Det kan nu findes online lige her.

Kommentarer

 1. Hej Helene

  Super fin taske :-)

  Hvilken størrelse bruger du til at flette Pickwick med for at få de fine motiver frem i stedet for tekst? Bruger du 4x9 - 4,5x10 - 5x11 eller 5,5x12? Jeg har set mange andre, hvor der kommer en masse tekst med på tasken, og det gider jeg ikke have på min. Jeg vil gerne lave en med fine motiver på ;-)

  Mange hilsner
  Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte. Mange tak for din kommentar. Jeg bruger teposernes brede som guideline for, hvor brede mine stykker er. Det varierer en anelse, husker dog ikke specifikt hvor brede Pickwicks poser er.

   Længden på stykkerne finder jeg, ved at gange teposens bredde med 2 og herefter tilføje 1 cm yderligere. Så er dine teposer 4 centimeter brede, bliver de 9 lange :-)

   Slet

Send en kommentar