Tip: Grønt og gratis i København - Sharing Copenhagen

I solskin og med næsten skyfri himmel er udsigten fra Christiansborgs tårn helt fænomenal! Politikerne har været så gavmilde at dele deres udsigt med resten af befolkningen, så kan du klare 4 ture klemt sammen i en mindre elevator (2 elevatorer op, 2 ned), vil jeg anbefale en tur i Tårnet. Det har åbent næsten alle dage hver uge, og entré er der ikke noget af. Et lille sikkerhedstjek og lidt ventetid - så er der fantastisk udsigt. Se bare hvordan alle byens tårne helt ud til Øresundsbroen og færgerne i Nordhavnen er synlige.

København er af EU-kommissionen blevet kåret som European Green Capital 2014. Det fejrer man med en masse grønne events - blandt andet "bæredygtige bådture". En times sejlads i København med masser af info om grønne initiativer, byhistorie og arkitektur. Inspirationen til en sejltur har jeg fra Susanne, som selv har været afsted. I middags var Louise og jeg selv med en båd, hvilket virkelig kan anbefales. Billetter kan bookes (gratis) gennem hjemmesiden Sharing Copenhagen - der er vidst flere sejlture på vej!

Uden at betale noget som helst, kan man få lov at opleve en masse smukke aspekter af København. Hvor privilegerede er man så lige? Blå himmel med lammeskyer, rigtig godt selskab i smukke København. Så bliver den danske sommer ikke bedre!


Kommentarer

 1. Jeg kunne sagtens klare endnu en bådtur :) sååå afslappende

  SvarSlet
  Svar
  1. Husk solcremen næste gange så ;-)

   Slet
  2. Ja det skal huskes!
   Det var to meget røde rejer / kogte hummere der kom hjem :D

   Slet
 2. Ihhh - hvor dejligt, Helene, at du også har kunnet bruge den dejlige hjemmeside fra Sharing Copenhagen :o)

  Dejlige solskinshilsner fra Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. Tusinde tak igen. Det var guld værd!

   Slet

Tilføj en kommentar