Da Lotus var 'the shit'


Endelig lykkedes det mig at finde et par gamle Bo Bedre magasiner på min loppejagt. Min famøse loppemoster (omtalt her, her og her) hjalp mig med at finde de mest interessante, da prisen var en anelse høj. Efterfølgende har jeg i perioder været hensat til 1968, hvor Lotus åbenbart var 'the shit' at have i det træfarvede eller orange køkken. Bo Bedre undersøger tendenserne i et stort køkkentillæg...

Håbet var, at jeg kunne finde en reklame for Lotus, men genbrugsbutikken havde kun blade frem til 1968, hvor Lotus lige var nået køkkenerne i Bo Bedre. Så mit bud er, at reklamerne kom senere. Er der mon nogle af jer læsere, som kender nummeret på et blad med billeder af mere Lotus eller måske endda en Lotus reklame?

Kommentarer

 1. jeg har en kæmpe stak bo bedre blade (ca. 30 stk), jeg skal da kigge i dem. De er fra start 70´erne.
  Kh Maria (min-mors-mirakler.blogspot.dk)

  SvarSlet
  Svar
  1. Start 70'erne må være der, hvor Lotus-reklamerne er at finde :-)

   Slet
 2. Beklager jeg havde kun 4 blade fra 70´erne, de andre er alle fra midt til slut 60´erne. Der er dog vildt mange andre fine reklamer feks. en reklame for Arabia emalje.

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt i orden :-) Jeg bliver nød til at få samlet nogle fulde årgange fra 60'erne og 70'erne kan jeg godt fornemme.

   Slet
  2. må man spørge hvad du måtte slippe for bladene på loppemarkedet?

   Slet
  3. Ja, en 10'er stykket i en genbrugsbutik.

   Slet

Send en kommentar