Danmarkshistorie i storskrald

En uvidende dansker har smidt et stykke Danmarkshistorie ud! Lego Modulex smidt ud til storskrald, det er næsten ikke til at bære. Heldigvis er der som regel altid en helt i sådanne fortællinger - også i denne! Heldigvis for mig læste helten med lige netop på min blog. Ikke kun blev jeg tippet om fundet, jeg fik også tilsendt billeder af det. Og da findestedet viste sig at være langt fra 'mit hood', blev fundet samlet op, cyklet hen til min veninde, hvor jeg i går kunne afhente det. Hvor betænksomt er det lige!?

Hvad jeg skriver om på bloggen, er ting som på den ene eller anden måde betyder noget for mig. Tingene er ofte af materiel karakter, men alligevel ligger der "lidt af mig" i hver historie, hvert blogindlæg. Lego Modulex har jeg skrevet om før "herinde" (se her og her). Jeg vil aldrig blive så voksen, at jeg ikke kan lime en stor Legoplade op på væggen og bygge på den! At en person jeg aldrig har mødt, uden tøven tager sig tid til at glæde mig, gør mig enormt glad. Sådan rigtig inderligt glad! Tusinde, tusinde tak Finn!

Kommentarer

 1. Fantastisk! Og hvor er du heldig :)

  SvarSlet
 2. Jeg tænker da altid på dig, når jeg er på loppemarked eller andet. Hvad var det nu lige hun samlede hende Helene? Holder skam øje, selv om jeg ikke kender dig personligt, Dejlige solskinshilsener fra Charlotte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak til dig også, Charlotte :-) Det er fantastisk at tænke på, at selv på alle de steder jeg ikke selv kommer, går der bloglæsere rundt og kigger med mig i tankerne :-)

   Slet
 3. Det er helt vidunderligt og giver en glad, varm følelse, når andre gider hjælpe en med ting, som man bliver glad for.

  På den anden side er det jo lige så vidunderligt, når man kan hjælpe andre med ting, de sætter pris på og forstår at vise det :o)

  Glade fredagshilsner fra Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig, det går nemlig også den anden vej ;-)

   Slet

Send en kommentar