De første julerier

Tja... det er næsten hærværk. Men jeg har brugt et par solrige dage på at flette julemotiver til et af vinterens flettekurser, som jeg skal undervise ved. Her er det blevet til en julemand, men jeg har også haft gang i en snemand, kagemand og et juletræ med stjerne. I dag har jeg dog besluttet, at det bliver store loppedag i stedet. Så ikke mere flet for nu!

Kommentarer

 1. Skønt at se, at jeg ikke er den eneste, der juler på sin blog ;-) jeg forbereder mig også til kursus.
  Held og lykke med at finde lopper.

  SvarSlet
  Svar
  1. Var lige forbi din julesok - super fin!

   Slet
 2. Jeg kunne ikke helt lade være med at smile over juleindlægget - i forhold til vores snak om jule- og påskepynt inde på min blog. ;) Men hvor er du altså god til at lave de der fletting. Ville ønske, jeg selv kunne finde ud af sådan noget!

  Vh Katrine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha... Ja juletingene er ikke fundet frem. Men skrivebordet prydes pt. af en masse flettede julemotiver til brug i primært november :-)

   Slet

Send en kommentar