En våd fest

Billeder fra dagens tur til Kgs. Have. Alt transport var et kaos pga. vandmasserne, ligesom det igen begyndte at stå ned i stænger, kort efter jeg fik taget billederne ovenfor. De store menneskemængder udeblev derfor også, hvorfor omgivelserne desværre virkede en anelse mennesketomme.

Modsat de Christopher-fans som overnattede (fra i går) i regnvejr og måtte vente i regn indtil 17 dag på "deres mand" (STOR respekt!), fik jeg hurtigt nok af regnvejret, hvorfor besøget blev forholdsvis kort. Ko nr. 01011 tumlede med samme kedelige tanker, og nappede derfor læskuret, så ko 01801 måtte forblive i regnen. Ved siden af de to gik en tyr så stor som nærmest to malkekøer. Er glad for, at den ikke også besluttede at gå sin vej som gæsterne!

Alt i alt et super godt arrangement - bare ærgerligt at regnvejret skulle tage fokus.

Kommentarer

  1. Så fine billeder trods vejret ... Synd for arrangørerne :(

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Pia. Vejret taget i betragtning blev de fine. Nu var der heller ikke en større menneskemængde at tage hensyn til på motiverne. Men du har helt ret. Et sådan arrangement er jo ikke bare arrangeret på en dag, så regn 2 ud af 3 dage er virkelig ødelæggende.

      Slet

Send en kommentar