Tip! Hanke til flettede tasker

I bund og grund kan følgende ikke kaldes et genbrugstip. Men betragt det som et tip hvis resultat gerne skulle være, at man kun køber den mængde nyproduceret vare, som man reelt har brug for.

Jeg får rigtig tit spørgsmål omkring, hvor jeg finder hanke til mine større tasker. Her må jeg tilstå, at jeg køber dem fra nye af, simpelthen fordi jeg ikke kan finde brugte bælter eller bånd, som vil kunne holde som hanke i længden. Plastik, lynlåse og tråd til sammensyning kan findes brugt, men ikke de hanke jeg leder efter.

Nye hanke a la dem jeg bruger kan købes på to måder. Enten kan man købe pakker med spændebånd af flere meters længde. Alternativt kan man i Bauhaus købe hankene i metermål. Køber man færdige spændebånd er der ofte store stykker til overs. Så min pointe med at dele Bauhaus' metermålsordning er, at man så kun køber, hvad man skal bruge og ikke en halv eller hel meter ekstra, som bare ryger i skraldespanden.

Skulle der være flere spørgsmål vedrørende hanke og tasker med hanke, så skriv endelig en kommentar herunder dette indlæg. Så forsøger jeg at svare hurtigst muligt! Den røde taske på billedet er for øvrigt lige lagt ind på salgssiden nu.

Kommentarer

 1. Hej Helene, er de limede på eller syet. Arbejder selv i Bauhaus, dog i haven, så jeg må vist ned til mine kollegaer i værktøj/isenkram og se hvad de har på hylderne.

  SvarSlet
 2. Hej Susanne. Du må forbi dine kollegaer, der er ikke andet for :-) Hankene er syet på. Syer zig zag mellem plastiklagene og "dykker op" og laver et lille sting i hanken, for så at sy ned i mellem plastiklagene igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helene, gør du det på maskine, man kan næsten ikke se det på billedet?

   Slet
  2. Hej igen. Hanken syer jeg sammen på maskine, men jeg påmonterer hanken ved håndsyning med små sting og tråd i samme farve som hanken.

   Slet

Send en kommentar