Et glasfuld køer, tak!

For halvandet år siden uploadede jeg et billede af tre stykker folie med køer på (indlægget kan ses her). Folien kom fra små hvide plastikbeholdere med kaffefløde i. En kursist havde medbragt kaffe og fløde til et flettekursus, hvor jeg underviste.

Efter mine øjne dengang havde fanget flødekøerne, udbrød den venlige kursist straks, at hun da kunne samle køer til mig. Helt ærligt - jeg troede faktisk ikke på det. Men i lørdags, halvandet år efter mit møde med køerne, hvor jeg igen underviste i flet, fik jeg overrakt et helt glas fuld af køer.

Køerne er nu vasket og skal forvandles til noget brugbart, hvor køerne kommer til deres ret. Jeg havde egentlig tænkt mig at flette noget af dem. Men måske kunne man lave noget fint med dem i en ramme? Kreative ideer modtages...

Kommentarer

 1. Ej hvor er det sødt og betænksomt af kusisten, at samle "køer" til dig.

  Spændende hvad du får lavet ud af dem ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det nemlig. Og det er alligevel gennem over et år, at hun har husket mig og samlet :-) Og så kom hun forbi et kursus, som hun ikke engang selv var tilmeldt for at aflevere køerne endda.

   Slet
 2. De køer er da oz bare for søde, Helene :o) Jeg kan godt forstå, du blev forelsket :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er nemlig kære. Og så elsker jeg, at der fortælles en historie med dem, at koen ikke er ens på hver brik.

   Slet
 3. Ej hvor er de køer fine :)
  Er du interesseret i at modtage de der papirsposer fra te-breve? Jeg er nemlig ivrig te-drikker og har samlet en del sammen da jeg selv havde planer om at bruge dem, men får ikke lavet noget af dem alligevel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak Signe, det vil jeg da meget gerne. Har du en mail jeg kan skrive til?

   Slet
  2. Det har jeg ja :)
   signefejrskov@hotmail.com

   Slet

Tilføj en kommentar