Et nøgent slukøret får...

... har nu stået på mit skrivebord i et døgns tid. Får får jo også får, eller lam. Derfor var det bestemt heller ikke meningen, at Hr. Mæh skulle stå alene. Men slukøret, nøgen og alene står han her.

Kun fordi det er juleferie og det meste at mine kreating er pakket ned i en flyttekasse, har jeg kastet mig ud i at folde et får. Tanken var, at hvis jeg gik i gang nu, kunne Hr. Mæh og familien stå fremme til påske. Men Hr. Mæh bliver enlig, er det nu vedtaget!

Jeg skammer mig næsten over alle de timer jeg har ødslet væk ved at prøvet på, at folde Hr. Mæh en pæn hvid pels. Pt. folder jeg nu på den tredje pels. De første to var skæve, sølle og ret nussede at kigge på, fordi papiret revnede efter at blevet skamfoldet til ukendelighed... det bærer desværre i samme retning med pels nummer 3.

Helt ideelt skulle Hr. Mæh inkl. pels have set således ud.

Kommentarer

 1. Smil, det ser også ambitiøst ud. Jeg synes faktisk at din er sødere, som han står der :-)
  KH Lisbet

  SvarSlet
 2. Han er sød, som han er.

  Den hvide, foldede pels ser rigtigt flot ud.

  Fint arrangeret (plade)vat ville garanteret være mindst lige så flot.

  SvarSlet

Send en kommentar