Juleblomst


Mens det regner og rusker udenfor, har jeg fundet juleteposerne frem indenfor. 12 kvadrater har jeg med hjælp fra denne video på Youtube fået forvandlet til en blomst. Hvilken slags blomst videokreatøren har haft i tankerne, da vejledningen blev til, er jeg ikke klar over. Men farverne og duften af vinterte får mig til at tænke på en julestjerne.

Vejledningsvideoen viser hvordan man kan sætte et bånd i blomsten, så den kan hænges op. Men jeg tænker, at blomsten i stedet kunne gøre sig godt som pynt på en julegave!? Måske det kræver, at der foldes et par til.

Kommentarer

 1. Flot blomst. Ser rigtig fin ud. Men jeg kan ikke få linket til at virke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne. Jeg har tjekket linket i både Google Chrome, Internet Explorer og Firefox, hvor det virker. Hvad har du brugt til at åbne linket med?

   Slet
 2. Hej Helene. Jeg har noget tebrev julete som jeg kan sende. jeg har ikke din adresse men du kan skrive til mig på linahallund@msn.com.
  Et forsinket tillykke med din fødselsdag og god jul og godt nytår.
  Knuz fra Lina

  SvarSlet

Send en kommentar