Om specifikke ønsker og "brugte gaver"


Kalenderen siger kun d. 6. december, og der er et par dage til min fødselsdag endnu. Alligevel er jeg allerede blevet begavet med en håndfuld julestager udformet som svampe, en samling (vist efterhånden meget eftertragtede) træfugle fra Daells Varehus og det svenske magasin Retro i en særlig Mumi edition.

Søsteren min brokker sig altid over, at mine "brugttingsønsker" er et helvede, for så skal hun jo bevæge sig på loppemarkeder og i genbrugsbutikker, for at opfylde dem. Andre ønsker er næsten for specifikke; Arhøj spøgelser, Retro magasiner m.m. Men hvor veninderne klarede et Mumimagasin og de fine julede svampe og fugle, kastede søster sig alligevel over Arhøj spøgelserne.

Et fint lyserødt spøgelse lå i min julesok i morges - og minsandten om søster ikke også måtte indrømme, at hun havde besøgt nogle genbrugsbutikker på det seneste. Jeg venter i spænding på, hvad der rammer sokken resten af måneden!


Kommentarer

 1. Urgh Helene. Jeg har en søster som dig. Hendes ønskesedler er umulige! Jeg føler med din søster! :-)

  SvarSlet
 2. Glad for det kunne bruges, havde slet ikke opdaget de to små svampe ikke var ens, - de er ellers fundet samme sted ;-D

  SvarSlet
 3. Hej Helene
  Kender du en DIY på en foldet prisme ?
  Hilsen Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle. Desværre kender jeg ikke til en specifik vejledning, som jeg kan anbefale.

   Slet

Send en kommentar