En let påvirkelig sjæl

Jeg har egentlig aldrig været specielt glad for kaktusser - især ikke dem med torne. Underligt nok er jeg nu den glade indehaver af en hel kaktussamling med torne. De fineste eksemplarer står nu i diverse kgl. porcelænskopper. De mange fine kaktusser fra Plantorama, hvor udbuddet er enormt, er nemlig plantet i små potter der lige matcher størrelsen på bl.a. de musselmalede kopper fra Royal Copenhagen.

Det faktum, at jeg pludselig har en samling kaktusser stående i min vindueskarm, tilskriver jeg Blogland. Selvom jeg ikke har læst indlæg specifikt om kaktusser, har det, at jeg har set spændende billeder af indretninger med kaktusser gjort, at mit syn på dem er ændret  fuldstændig. Præcis sådan gik det også med Daisy porcelænet og mange andre ting, som Blogland har lært mig at holde af og skatte.

Kommentarer

 1. Ja, det er sjovt som blogland kan rykke ved en :) jeg har selv lige i dag leget med marmor klæbe folie, havde aldrig troet marmor skulle blive et hit hos mig, men jeg er vild med det :)

  Nu får jeg helt lyst til også at finde små fine kaktusser - måske samle dem på en fin marmorplade :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sjovt du nævner marmor. Det er nærmest den eneste ting jeg endnu ikke er hoppet med på. Men det kan jo nås endnu ;-)

   Slet
 2. God ide med de fine kopper, er som ansat i Bauhaus haveafd. i Glostrup da glad for din reklame for os, hvis det er hos os du handler, kan jeg fortælle dig at vi har fået nogle fine nye eksemplarer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne. Jeg kom fejlagtigt til at skrive Bauhaus. Det er nu rettet til Plantorama, hvor mine kaktusser er fra. Jeg var faktisk ikke klar over, at I forhandler kaktusser i Bauhaus, så der vil jeg da kigge næste gang samlingen trænger til en udvidelse.

   Slet
 3. Jeg plejede også at syntes, at det var virkelig dårlig stil at min svigerfar havde 30 år store eksemplarer i stuen. Det ser fint ud med kopperne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. 30 år. Hold da op hvor fantastisk. Var de hurtigt voksende, så de var meget store med 50 år på bagen eller? Mine kaktusser er nærmest ikke vokset mens jeg har haft dem. Med den vækstrate er de nok ikke mere større om 30 år ;-)

   Slet

Send en kommentar