Intet godt kommer til den som venter!

Tilbage i 2014 hvor jeg flere gange skrev om Modulex her på bloggen, fik jeg en del kommentarer til indlæggene. En af kommentarerne var fra en medarbejder ved Modulex Bricks A/S, som glædestrålende kunne meddele, at Modulex stod for at skulle relanceres:

"Hvor er det dejligt at høre, at der er så mange der stadig interesserer sig for Modulex. Det er i ordets forstand også en genial lille klods. Her har I en nyhed, som jeg håber I vil tage godt imod: Der arbejdes i øjeblikket på at relanciere Modulex klodsen!! I kan følge udviklingen af projektet på Facebook, Twitter eller på www.modulexbricks.dk [...]."

På opfordring sendte jeg en mail til medarbejderen. Jeg hørte aldrig noget. Nu er hjemmesiden også død. Forklaringen kom i går, hvor følgende pressemeddelelse kom ud:

"We are pleased to tell that LEGO Juris A/S has acquired Modulex bricks in a mutual agreement. It has been important for the LEGO Group owner family to ensure historic rights stay within the owner family. The potential to produce Modulex bricks has also been addressed and there are no plans to manufacture Modulex bricks in the near future.
Thanks for your interest in Modulex and for joining this Facebook page!"


Jeg forstår ikke, hvordan LEGO kan være "pleased to tell" at de har købt rettighederne til et produkt tilbage - et produkt som man ikke ønsker at producere. Om det så skyldes familiestridigheder eller for høje produktionsomkostninger, vil jeg ikke kloge mig på. En af konklusionerne på Facebook er ret rammende: Lego har formået at bringe Modulex "hjem". Men den fortabte søn er uønsket!

Personligt havde jeg ellers glædet mig til at overvære den fortabte søns hjemkomst her i 2015! Intet godt kom denne gang til mere end de 10.000 som ventede. Øv, LEGO!

Kommentarer

Send en kommentar